ICT ONDERSTEUNING

Ons MacIT team zorgt voor een professionele afhandeling van je ICT problemen. Huur je bij ons materiaal of wens je ondersteuning voor je KMO, wij bekijken samen met jou de mogelijkheden voor een efficiëntere, professionele en vooral eenvoudigere ICT omgeving. Interesse? Vraag het via onze chatbox of vul onderstaand formulier in en we contacteren je vrijblijvend. (meer info)

Je wenst te huren en wenst de mogelijkheden van iPads, iMacs ,… te overlopen. Laat ons weten wat je wenst te doen en we zoeken samen naar een oplossing op, maat van jouw behoeften.

HuuroplossingICT ondersteuning KMO's

DESIGN & DEVELOPMENT

Ons design/development team zorgt voor een oplossing op maat voor in combinatie met het huren van iPads. Of het nu gaat om een eenvoudig formulier voor het verzamelen van data of het ontwikkelen van een applicatie volledig naar je behoeften, we zijn er klaar voor!  Vraag het via onze chatbox of vul onderstaand formulier in en we contacteren je vrijblijvend. (meer info)

Een nieuwe, frisse huisstijl nodig, neem dan zeker even contact op! Pixelstudio bekijkt samen de mogelijkheden

formulierapplicatiehuisstijlwebsiteiets anders

De gegevens via het contactformulier worden niet bewaard. Dit is enkel om je vragen te beantwoorden of contact met je op te nemen.
Lees hier de volledige privacy verklaring betreffende je gegevens